sábado, 4 de junio de 2011

FIC-CAT Festival internacional de Cinema en Català

La 4a edició del Festival Internacional de Curtmetratges en Català Costa Daurada 2011 ja és aquí. 

L'esdeveniment, ubicat a la localitat de Roda de Berà (Tarragonès), tindrà lloc la setmana del 2 al 5 de juny.
El FIC-CAT és una iniciativa de l’àmbit cinematogràfic que posa a l’abast dels i de les cineastes de Catalunya –i de tots els territoris i països d’arreu del món– l’oportunitat de projectar les seves pel·lícules, de compartir experiències i d’incentivar la creació en la llengua del nostre país. 

És l'únic Festival de cinema del país que promociona, exhibeix i premia les produccions audiovisuals en llengua catalana. En aquest sentit el FIC-CAT s'adreça, sobretot, als realitzadors i a les realitzadores joves amb propostes creatives i innovadores.


 Faules particpa amb el curtmetratge del CEIP Sant Miquel de Llíria:
``Jugar a Pirates, SuperHerois i Exploradors''

Que bé!!! el dia 2 de Juny va ser la projecció del curtmetratge del C.P Sant Miquel de Llíria i Faules Produccions `` Jugar a Pirates, Superherois i Exploradors’’ al IV Festival Internacional de Cinema en Català, el FIC-CAT 2011 que es celebra a Roda de Berà.
I encara que molt a pesar nostre no hem pogut assistir a la projecció per motius laborals. Ens han explicat que més de 400 xiquets d'altres col·les han vist el nostre curtmetratge i ho han gaudit moltíssim molt emocionats, vivint les aventures d'altres xiquets com ells en la gran pantalla!!!
Coses així, fan que meresca la pena treballar per portar el Cinema a les Aules i més encara cinema en valencià!!!!Que gran notícia!!!
Demà dia 5 de Juny serà la clausura del Festival i lliurament  de premis i allí estarem a veure si hi ha sort!!!!




1 comentario:

  1. Enhorabona pel premi i per la tasca realitzada! Vos convidem, si vos abelleix, a fer un apunt per compartir l'experiència del procés de creació.

    Una cordial salutació

    ResponderEliminar