lunes, 6 de junio de 2011

Premi FIC-CAT 2011 a la millor producció d'un centre educatiu

OEOEOEOEOE.  Pirates, Supers, Exploradors,  el tresor ja és nostre!!!!!  i no hi havia cap Pirata Fantasma...!!!



Acabem d'aterrar del FIC-CAT 2011. Molt molt contents, perquè Jugar a Pirates, Superherois i Exploradors i l’Escola Sant Miquel de Llíria juntament amb tots els alumnes de 4t de Primària es porten el premi FIC-CAT a la millor producció d'un Centre Educatiu 2011!!!!
 
L’Equip de Faules va estar in situ aquest passat diumenge dia 5 de Juny a Roda de Berà (Tarragona) a la cloenda del Festival. Cristina Vergara i Nacho Gil van recollir el premi  en nòm del centre. Una clausura molt divertida, plena de sorpreses i conduïda per l'actriu catalana Pepa Blanes, que va estar fantàstica!! Festival presidit per l'actor Joel Joan i amb la participació de membres del jurat com l'actriu Montserrat Carulla o l'actor Fermí Fernandez.

Agrair enormement al FIC-CAT i especialment al Jurat del Festival , per triar Jugar a Pirates, Superherois i Exploradors!! d'entre 54 treballs presentat a concurs.


I per descomptat donar l'Enhorabona i dedicar aquest premi a tots els xiquets i tutors del CEIP Sant Miquel que al costat de Faules han realitzats el curtmetratge;  guionistes, actors, perxistes, càmera, claqueta, coordinadors del silenci, ajudants d'adreça, vestuari..etc . Per tot l'esforç dedicat!!!! A tot l'equip EDUCAR-TE de l'Escola Sant Miquel!!! Per un curs de cinema en les aules tan especial!!! GRÀCIES!!

I per descomptat, donar l'Enhorabona també (ja que aquest premi també és el vostre) a tots els xiquets de les classes de 3º de primària que amb Laboratori d’Invents. Encara que no va ser selccionat, vau demostrar també tot el vostre enginy i saber fer, en uns curts divertidíssims!!!

Esment molt important per al magnífic treball de Miguel Ángel Ros creador dels bells FX Visuals del curtmetratge, ja que part de la gran màgia visual, encant i acabat d'aquests curtmetratges és obra seua. ( recordem que els curts estan rodats íntegrament en croma a l'aula) Aquest Premi també està dedicat especialment per a ell!!!

I des de Faules donar una abraçada molt gran i l'enhorabona també a tots els centres escolars participants en el Festival, especialment als altres dos centres valencians seleccionats (Escola Gavina de Picanya i el Col•legi Cristòfor Colom de Benetússer), per eixos treballs tan magnífics! Perquè tots sabem el que costa traure projectes així i perquè gràcies a tots ells se segueix demostrant que el cinema a les aules i entre els més xicotets ( o no tan xicotets) pot ser un
 un element més d'aprenentatge, de diversió, esforç, dedicació, motivació. I  en definitiva,  una alegria per a tota la comunitat Educativa!


Jugar a Pirates, SuperHerois i Explorador!! rep així el seu segon premi després del passat Festival dels Premis Tirant Avant 2011 amb el premi rebut d'Escola Valenciana. I en Faules Produccions no podem estar més contents per açò!!!!!

Llarga vida al Festival FIC-CAT: Festival Internacional de cinema en Català!!!!
Festival  absolutament imprescindible!!!!

Pròximament pujarem les fotos que vam fer a la cloenda!!!

 PALMARÉS FIC-CAT:  www.fic-cat.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario