domingo, 10 de abril de 2011

NOUS CURTMETRATGES CINEMA A LES AULES!!!!


Faules Produccions i la seua proposta de Cinema a les Aules, juntament amb el CEIP Sant Miquel de Llíria van a estrenar pròximament 6 nous curtmetratges realitzats durant l'any passat amb els cursos de 3º de primària i 4º de primària. Sis curtmetratges en total, un amb cada classe!!


Per a 4º curs la temàtica va ser ``Jugar a…..´´, en aquest cas ``Jugar a Pirates´´ amb la classe de 4ºB, a ``Jugar a Superherois’’ amb 4ºA i ``Jugar a Exploradors´´ amb 4ºC.
El format de ``Jugar a´´, dóna motiu al fet que els xiquets desenvolupen històries curtes i deixen volar la imaginació descobrint altres món de fantasia.
Per a 3º curs descobrim als científics més bojos en ``Laboratori d'Invents ´´amb les tres classes de 3º. Tres curtmetratges d'humor a manera de Xou de TV americà amb uns inventors molt bojos i els seus prodigiosos invents.

Tant en 3º com en 4º curs els alumnes van estar presents en tot el procés de realització dels curtmetratges. Des de la teoria dels plànols, enquadraments, desenvolupament dels guions, càsting, interpretació, recerca de vestuari, etc. Fins als aspectes més tècnics en el rodatge com encarregar-se de la càmera, so, il·luminació, claqueta o coordinar el silenci!!

Aquests són tots els Curtmetratges amb el CEIP *Sant Miquel de Llíria:

Jugar a Pirates: 4ºB
Jugar a Súper Herois: 4ºA
Jugar a Exploradors: 4ºC
Laboratori d'Invents: La Caixa màgica 4ºA
Laboratori d'Invents: El diari Màgic 4ºB
Laboratori d'Invents: Les ulleres Transformadores 4ºC


Tots els curtmetratges estan rodats íntegrament en un aula del col·legi amb pantalles de croma.

Des d'ací donar la més gran Enhorabona a tots els xavals: Guionistes, actors, equip Tècnic, per tan magnífic treball!!!! Pel seu esforç, dedicació i la il·lusió amb les quals van emprendre les seues fascinants aventures com a Pirates a la recerca de Tresors, superherois en la seua lluita contra el Dr Malévolo, Exploradors a Egipte o els més bojos i delirants científics i els seus invents!!! A tots ells Gràcies!!!

I Gràcies al CEIP Sant Miquel per la il·lusió amb el projecte i aportar noves estratègies educatives on els xiquets ( i en aquest cas gran part immigrants)poden així aprendre, compartir , divertir-se i viure una experiència única com és fer una pel·lícula!

Faules et porta el cinema a les aules!
www.faules.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario