domingo, 10 de abril de 2011

FESTIVAL TIRANT AVANT ESCOLAR 2011


TIRANT AVANT ESCOLAR 2011, en la Trobada que es celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’abril, en sessions matinals, a la seu de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern). Carrer Guillen de Castro, 118. València. En la Trobada, els i les alumnes podran vore la projecció de les produccions que enguany participen en el TIRANT AVANT ESCOLAR. 

Faules particpa amb els curtmetratges del CEIP Sant Miquel de Llíria:
``Jugar a Pirates, SuperHerois i Exploradors'' i ``Laboratori d'Invents´´


 La projecció dels curtmetratges del CEIP Sant Miquel serà dijous que ve dia 14 d'Abril. La sessió començara 10:30h amb més curtmetratges d'altres escoles.

Serà sobre les 12:00h quan començarà ``Jugar a Pirates´´ el primer dels sis curtmetratges del CEIP Sant Miquel.

L'escola de Llíria acudirà a la projecció i serà molt especial ja que per als xiquets serà l'estrena dels seus curtmetratges i podran veure el resultat final dels seus treballs per primera vegada!!!!

Que millor manera que fer-ho sota el marc incomparable dels premis Tirant, que segueixen presents també amb aquest Tirant Avant Escolar 2011


Enhorabona a l'organització per seguir recolzant el foment del cinema en les aules!!!

Si voleu veure els curtmetratges, ja sabeu, dijous que ve 14 d'Abril, (sobre 12:00h, la sessió amb tots comença a les 10:30h) a la seu de l’IVAM (Institut Valencià d’Art *Modern). Carrer Guillen de Castro, 118. València

Vos esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario